avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Eu nu am mai vrut sa ma duc pt ca la mine s-a tipat si a vorbit urat,de aceea a mers sotul sa vb cu el si cum nu a avut cu cine sa se inteleaga i-a lasat demisia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 31 Iulie 2008
:offtopic: Interventie moderator
Este o incalcare a Regulamentului de postare, deschiderea mai multor topicuri pe aceeasi tema de catre un utilizator al forumului. Va rog sa postati mesajele in legatura cu topicul deschis, pe acel topic.
Acest topic va fi inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional Raluca_B Raluca_B va rog sa-mi spuneti daca se poate incheia act aditional pentru un curs care dureaza 16 ore. iar daca perioada de formare profesionala dureaza pana in 2009, si ... (vezi toată discuția)
Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzata soc. de fals in acte? marianelena marianelena In luna noiembrie 2007 am intrat in posesia unei hotarari definitive si executorii. Soc.a conditionat primirea drepturilor salariale de renuntarea la ... (vezi toată discuția)