avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

va rog sa-mi spuneti daca se poate incheia act aditional pentru un curs care dureaza 16 ore. iar daca perioada de formare profesionala dureaza pana in 2009, si eu termin un curs din aceasta perioada in 2008, atunci pe ce baza imi spun ei ca 2 ani de la finalizarea cursului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 14 Mai 2008
:offtopic:
Este al treilea topic deschis pe aceasta tema. Este o incalcare a regulamentului de postare deschiderea mai multor topicuri cu acelasi mesaj.
Acest topic va fi inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie giani_urda giani_urda Eu nu am mai vrut sa ma duc pt ca la mine s-a tipat si a vorbit urat,de aceea a mers sotul sa vb cu el si cum nu a avut cu cine sa se inteleaga i-a lasat ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)
Litigiu bazat pe un act aditional adriea2007 adriea2007 MS. Monya, dar \"...pe o durata de cel putin 1 an, dupa promovarea examenului de absolvire..\" Cursul a durat si el 1 an, din 19.05.2006 pana in 19.05.2007. (vezi toată discuția)