am fost evacuat de pe proprietatea mea dobandita inainte de casatorie prin ordonanta prezidentiala.in hotarare scrie evacuarea din imobil, ori eu am si teren,conform actului de proprietate. pot sa nu mai intru in imobil si sa-mi pun in curte un cort sa stau in el, dat fiind faptul ca nu am fost evacuat de pe proprietate ci doar din imobil?
Art.581 c.p.civila prevede ca ordonanta presedintiala are caracter urgent, si vremelnic-in sensul ca prin ea nu se rezolva fondul pricinii, evitandu-se astfel prejudecarea acestuia.
Potrivit art.613 indice 2 c.p.c , instanta poate lua masuri vremelnice si cu privire la folosirea locuintei, ceeace se pare ca este cazul la d-voastra.
Prevederile legale care stau la baza unei solutii de evacuare din proprietatea comuna-sunt-L.217/2003-privind prevenirea si combaterea violentei in familie si cele din L.274/2002-privind protectia si promovarea dr.copilului.Daca instanta a dispus , prin ordonanta prsedintiala, evacuarea d-voastra din imobil, inseamna ca a constatat incalcari ale acestor legi.
Masurile dispuse inceteaza la disparitia starii de pericol care a determinat luarea acestor masuri.In concluzie, d-voastra , deocamdata, sunteti evacuat din imobil-acesta fiind casa si curtea proprietatii.
D-voastra sunteti cel evacuat, d-voastra ati fost parte in proces si impotriva d-voastra a fost emisa respectiva hotarare, nu si pt.altii, chiar daca sunt rude .
Evacuare
monti elena
am cumparat o casa cu teren in anul 2006.in aceasta casa locuiesc 2 persoane,casa find parasita de multi ani ei au intrat abuziv .nu au un contract de ... (vezi toată discuția)