avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

am fost evacuat de pe proprietatea mea dobandita inainte de casatorie prin ordonanta prezidentiala.in hotarare scrie evacuarea din imobil, ori eu am si teren,conform actului de proprietate. pot sa nu mai intru in imobil si sa-mi pun in curte un cort sa stau in el, dat fiind faptul ca nu am fost evacuat de pe proprietate ci doar din imobil?
Cel mai recent răspuns: zeciualex , utilizator 16:38, 3 Iulie 2011
si cum s-ar putea ridica restrictia
cand trebuie sa plec din casa?cand se redacteaza hotararea sau pe baza certificatului de grefa si daca trebuie sa predau cheile de la etajul in care locuiesc ea ocupand actualmente parterul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea posesiei zeciualex zeciualex am fost evacuat temporar de la domiciliul proprietate proprie pana la definitivarea partajului.imediat dupa recurs am facut buletin la adresa respectiva unor ... (vezi toată discuția)
Evacuare monti elena monti elena am cumparat o casa cu teren in anul 2006.in aceasta casa locuiesc 2 persoane,casa find parasita de multi ani ei au intrat abuziv .nu au un contract de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala evacuare Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu As dori sprijin(si multumesc anticipat) pentru a vedea ce se poate face in urmatoare situatie: O familie a locuit intr-un imobil inchiriat de la Rial. ... (vezi toată discuția)