avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare concediu medical in D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare concediu medical in D112

Am de inregistrat in D112 un concediu medical pentru o persoana insarcinata: salariul brut este de 804 lei, concediul medical incepe din 10.06.2011 si se termina in 30.06.2011 (cod indemnizatie 08).
Va rog sa-mi spuneti ce inregistrari contabile am de facut si cum completez corect D112.
Multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Concediu medical Stefanaana Stefanaana Buna ziua! Sunt insarcinata si am intrat in concediu medical din 18.07.2016 - 07.09.2016 boala obisnuita cod 01, din 08.09.2016 am intrat in prenatal cod 08. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Roxmi Roxmi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sarcina si lauzie Dinush Dinush Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un concediu medical cod indemnizatie 08, sarcina si lauzie. Concediul incepe cu data de 20.06.2011. Cum ... (vezi toată discuția)