avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CERFITICATUL DE CALITATE SAU CONFORMITATE CINE IL ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CERFITICATUL DE CALITATE SAU CONFORMITATE CINE IL ELIBEREAZA?

Fiind o firma de prestari servicii in constructii (mentionez ca lucrez in afara tarii)am obligatia sa atasez facturii un certificat de calitate sau conformitate ? Daca da , va rog sa-mi spuneti ce institutie elibereaza aceste documente ? Sau poate elibera firma pe proprie raspundere? :help: Luminati-ma va rog ! :worthy:
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
GARBEAELENA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:29, 1 Iulie 2011
Dati un search pe goagal pt ISO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abilitare pentru firme de constructii funerare ceruta de accu bucuresti floris14 floris14 Care este legalitatea pentru a abilita o firma ca sa execute constructii funerare in cimitirele municipilatatii,in speta Bucuresti? Decizia 107/06.02.2014 ... (vezi toată discuția)
Exonerare tva in vama onilogi onilogi In 2006 am achizitionat in regim Leasing extern(Austria) un cap tractor si semiremorca, In 15 Ianuarie 2011 expira contractul de leasing si trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Registru intracomunitar proficont21 proficont21 O societate care este neplatiroare de TVA si importa marfa in valoare de 5000 EUR din Ungaria necesita inregistrarea in Registru Intracomunitar (vezi toată discuția)