avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social expirat

salut, am citit pe forum despre acest subiect, dar sunt totusi nelamurita....
ca sa obtin acel certificat de unicitate pt depunere la ORC, unde si ce trebuie mai exact sa fac sau ce sa cer pt a-l obtine ?
am fost la primarie si m-au indrumat la prelungiri autorizatii functionare desi le-am spus de sediu social, la taxe si impozite de unde apartin, nimeni nu stia unde sa ma indrumesau ce sa iau de la ei. Au zis ca probabil este vb de CF , ca de adeverinta??? nu stiu nimic..
Oare nu stiu eu ce sa cer, dar sunt un simplu contribuabil si nu am cunostintele lor in domeniul respectiv......:(
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 14:58, 1 Iulie 2011
Ce va intereseaza de fapt pe dvs.? Sa cereti ce? Si de unde? Fiti mai explicit ca sa va putem indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu scorus69 scorus69 Buna seara am si eu o intrebare pt o schimbare de sediu al unui SRL in care contractul de vanzare cumparare unde va fi noul sediu este cumparat astfel: ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma talossmn talossmn Buna ziua! Supun atentiei dvs. un nou subiect cu speranta ca voi primi rasp. prompte si competente ca si pana acum( in leg. cu alte probleme) si cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - acord asociatie proprietari Bogdan.C Bogdan.C Buna ziua, Am si eu o mare problema si nu stiu cum sa procedez mai departe. Vreau sa-mi fac un PFA si am demarat procedura cu o firma specializata in ... (vezi toată discuția)