avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate?

daca trebuie sa se platesca daune in urma unui proces si se inteleg inculpatul cu victima se poate face lucrul asta,cum?
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:21, 1 Iulie 2011
daca hotararea a ramas definitiva, se poate incheia un act ,de preferinta notarial, prin care partea civila accepta suma respectiva si nu mai are ale pretentii. Pastrati documentele va vor fi necesare la reabilitare.
In caz ca nu se inteleg, se consemneaza suma la CEC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire - accident rutier sapteleion sapteleion In urma unui accident rutier soldat cu vatamare corporala din culpa, la finalul a doi ani de judecata, nu am ajuns la o intelegere cu inculpatul, pe parte ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes RoxanaZ2012 RoxanaZ2012 Buna ziua, in urma cu doi ani am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia a existat o victima, vina fiind a mea in totalitate. Pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale + materiale + chelt. de judecata Nevermind Nevermind Buna ziua, In urma unui proces civil (accident), sunt indreptatit sa primesc daune morale, materiale si cheltuieli de judecata de la parat (persoana ... (vezi toată discuția)