avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISE POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISE POST

am si eu nevoie daca puteti sa ma ajutati cu fise de post pentru : - instructor inor, profesor tenis, antrenor fitness, director sportiv. Mi-ati fi de mare ajutor, multumesc si astept raspunsuri pe adresa de mail- daniela@austrodach.ro
Cel mai recent răspuns: ancafarcas , utilizator 18:21, 1 Iulie 2011
As avea si eu o intrebare. Sunt in perioada de preaviz in urma reorganizarii finantelor publice. Pana acum am fost incadrata pe un post cu studii medii desii am studii superioare mi se tot spune ca nu pot promova habar nu am de ce. Acum am vrut sa optez sa dau concurs pe un post cu studii superioare dar la fel mi se spune ca nu se poate. Eu nu vreau sa ma las o sa cer in scris o explicatie ca daca mi se tot spune verbal ca nu se poate eu nu am nimic la mana cu care sa dovedesc ca am incercat. Oricum asta inseamna ca raman fara servici pentru ca pot opta doar pentru un singur post. Intrebarea mea e daca mi se comunica in scris ca nu am voie sa particip la concurs pe un post cu studii superioare ce drepturi am in perioada de preaviz? Adica sincer daca tot raman fara servici as vrea si eu sa pot lucra doar 4 ore/zi dar am inteles ca si asta e doar daca vrea seful, asa e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada preaviz avoovi avoovi Buna Am si eu o nelamurire. Dupa noul cod al muncii perioada de preaviz s-a marit la 20 zile lucratoare pt. functii de executie si 45 zile lucratoare pt. ... (vezi toată discuția)
Este legal ca unui angajat cu studii superioare sa nu i se recunoasa studiile si astfel sa fie platit ca necalificat intr-un domeniu inferior pregatirii sale? ada82 ada82 Aceasta este una din situatiile penibile din sistemul nostru de invatamant. De exemplu : un profesor, absolvent al unei facultati este inferior unui educator , ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe studii superioare conform legii nr. 284/2010 aladinut aladinut Sunt functionar public in cadrul politiei locale (fosta politie comunitara) ca referent studii medii grad profesional superior.(pe acest grad am fost promovat ... (vezi toată discuția)