avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calculul unui termen stabilit pe ore
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calculul unui termen stabilit pe ore

OUG nr.54/2010 de modificare si a Codului Fiscal stabileste un termen de 48 de ore de la intrarea in vigoare a OUG, dupa care, se interzice deplasarea produselor accizabile catre antrepozite fiscale de depozitare.
OUG a intrat in vigoare pe data de 23.06.2010.
Cum se calculeaza termenul de 48 de ore? Cand incepe si cand se termina acest termen?
Cel mai recent răspuns: sabinna , utilizator 12:20, 2 Iulie 2011
Multumesc . Exista cumva si opinii potrivit cu care, "miezul noptii zilei urmatoare" inseamna, in cazul concret, ora 24 a zilei de 24 ? M-ar ajuta mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen plata amenda p.j. 48 ore gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! am si eu o nelamurire: am primit o amenda (3.000 lei) in urma unui control ITM. pe procesul verbal de control este trecut lizibil data si ora ... (vezi toată discuția)
Cum calculez termenul theo38 theo38 buna ziua, cum calculez termenul de valabilitate pentru un certificat de atestare fiscala emis in 20 iulie si care este valabil \"30 de zile de la data ... (vezi toată discuția)
Termen previz demisie doriacristina doriacristina De cand incepe sa curga termeul de preaviz la demisie? Care e considerata prima zi, ziua urmatoare depunerii demisiei? Daca se poate si baza legala. Va ... (vezi toată discuția)