avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat am dreptul sa circul cu autoturismul in UE?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat am dreptul sa circul cu autoturismul in UE?

Buna ziua, as dori sa aflu cit timp am dreptul sa circul cu autoturismul personal in UE , Franta, inmatriculat in Romania ?e necesar sa-l declar autoritatilor locale? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Tiberius_cc , utilizator 20:31, 1 Iulie 2011
Nu este obligatoriu sa declari nimanui unde te duci.Daca masina este in leasing, trebuie sa ceri procura de la firma, care este valabila 3luni.Daca masina e proprietate personala nu iti trebuie nimic.Asigurarea RCA sa fie valabila.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
Tiberius_cc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea mașinii unei alte persoane in bulgaria BCosmin1 BCosmin1 Bună ziua. Aşi dori să aflu dacă pentru a folosi masina aflată în proprietatea altei persoane (cumnatul meu) în Bulgaria este necesar un contract ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez masina daca/dupa ce am achitat anticipat leasing-ul? utilizaor alexandra utilizaor alexandra Buna ziua! Am nevoie va rog de ajutorul dvs, de niste sfaturi/raspunsuri mai bine zis :) In 2007 mi-am cumparat o masina in leasing. Mentionez ca masina am ... (vezi toată discuția)
Buna seara .ma lamureste si pe mine cineva cu legislatia mai ... Floricica eu Floricica eu Buna seara .Ma lamureste si pe mine cineva cu legislatia mai bine învățată. Conduc masina prietenului meu, ce acte am nevoie, in afara de cartea si actele ... (vezi toată discuția)