avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nedepunere bilanturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nedepunere bilanturi

ce presupune nedepunerea bilanturilor?
inchiderea firmei din oficiu?
dar nedepunerea declaratiilor?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:27, 1 Iulie 2011
nedepunerea bilanturilor presupune amenda , pe legea contabilitatii , iar a declaratiilor , amenda , pe codul de procedura fiscala
Nedepunerea declaratiilor la 2 termene consecutive mai presupune si trecerea firmei ca inactiva , cu inregistrarea faptei in cazierul adm si asociatilor , retragerea certif de platitor de tva, daca este cazul .
Inchiderea firmei din oficiu - nu cred ca sa mai face asa ceva .
Din oficiu nu, doar in urma admiterii de catre tribunal a actiunii de dizolvare. Veti fi citat daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl celeonora celeonora Buna seara, Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului. Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)
Intrebare dandu dandu Am si eu urmatoarea problema: Am un SRL caruia i-am suspendat activitatea la inceputul anului 2008 , dupa care nu am mai depus nicaieri nici un fel de act ... (vezi toată discuția)