avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura telefonie mobila

Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am contract pentru servicii de telefonie cu Orange din 2003,in toti acesti ani mi-am platit facturile la timp,insa intamplarea recenta ma face sa renunt la serviciile lor.Orange a lansat de ceva vreme un concurs,,Dorinte implinite,, cu intrebari de cultura generala prin trimiterea de raspunsuri prin sms. Din punctul meu de vedere acest concurs este la limita legii datorita faptului ca pe telefon nu au fost date suficiente detalii asupra regulilor si costurilor acestui concurs fiind foarte bine ,,gandit,, copilul meu a cazut in capcana.Am primit sms cu costuri suplimentare 55e ,din acel moment documentandu-ma despre acest concurs,am sunat la relatii cu clientii cerand rezilierea contractului,mi s-a raspuns ,,Aveti de plata 500 ron ,s-a facut o reactualizare,, dupa care mi-a fost blocat telefonul nemaiputand sa efectuez convorbiri in schimb primind in continuare intrebari pentru continuarea concursului.Acest fapt m-a determinat sa deconectez definitiv telefonul.Dupa o luna de zile primesc factura(nedetaliata) cu suma de 980 ron.Ce este de facut?




Cel mai recent răspuns: doru285 , utilizator 11:17, 9 Iulie 2011
trimiteti-le o adresa prin care va justificati actiunea si le spuneti ce nu vi se pare in regula.La sfirsit faceti o trimtere subtila ca o sa contactati protectia consumatorului.
Eu asa am procedat si mi s-a facut storno la facturi.
Multumesc de raspuns.
Am primit factura detaliata in care apar mesaje enjoy trimise pana la orele 20,dar telefonul a fost suspendat la orele 17 in aceeasi zi conform mesajului trimis de orange si salvat in memoria telefonului.Cred ca am cea mai buna dovada pentru aceasta factura umflata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare abuziva telefonie mobila m.i. m.i. Buna ziua, As dori sa contiunui discutia cu privire la factura de telefonie mobile, incarcata in mod abuziv cu mesaje enjoy divertisment pe care nu le ... (vezi toată discuția)
Facturare abuziva orange ela76 ela76 In luna ianuarie 2011 mi s-a facturat abuziv de catre Orange, pt.luna decembrie 2010, c/v mesaje Enjoy divertisment cu tariful de 3 euro+tva/mesaj, in total ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate ... nelugigi nelugigi Buna seara! As dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate intr-o problema cu furnizorul Orange. In perioada 19.08.-03.09.2022 am fost plecat in ... (vezi toată discuția)