avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Buna ziua am si eu o intrebare :

Poate sa ma amendeze un politist de la Politia rurala de rovinieta

Am fost oprit de un agent si dupa ce l am intrebat dc ma intreaba dansul de rovinieta
pt ca stiam ca numai daca se afla si ADR ma poate lua la rost de aceasta a spus sa dau actele si sa astept la masina pentru ca se intoarce cu PV sa l semnez iar cand s a intors a spus ca in 15 zile voi primi amenda acasa fara sa mi opreasca talonul
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:12, 1 Iulie 2011
Politia rurala nu poate sa va sanctioneze pt lipsa rovinietei dar poate trimite datele dv la adm drumurilor care sa va emita un PV de amenda. Doar pt asta v-a cerut actele, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta bazna bazna buna seara .am fost oprit in trafic si controlat :( nu am avut rovinieta platita si am primit amenda si mi-a fost retinut talonul.unde trebuie sa ma duc si ce ... (vezi toată discuția)
Oprire in trafic fara motiv + contestare proces verbal t-balt t-balt Am fost oprit in trafic fara nici un motiv de un agent al politiei rutiere. Acesta s-a legitimat si a cerut actele la control. L-am intrebat motivul opriri ... (vezi toată discuția)
Am rovinieta dar am pierdut chitanta! catalinuk catalinuk Buna ziua! Recent am fost in Romania cu maina inmatriculata in Marea Britanie. Am cumparat rovinieta pentru 30 zile dar din pacate fara sa realizez am pierdut ... (vezi toată discuția)