avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura digitala

Ajutor!Am instalat certificatul digital certsign cu Adobe 8.2 si nu ma lasa sa coplectez declaratia de confirmare!Adica nu malasa sa scriu datele ! Ma puteti lamuri ce pasi trebuiesc facuti?
Cel mai recent răspuns: rotaru mihaela , utilizator 11:37, 2 Iulie 2011
Instalati un AdobeReader versiune mai noua. Sistemul dvs. de operare permite acest lucru?
Buna seara, incercati sa urmati indicatiile de aici.

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Multumesc!Am reusit si am descoperit cauza!Cine mai pateste asa, este vorba de nesetarea datei de pe calculator!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certsing prelungire vreau pareri specializate afaceriiolden afaceriiolden am instalat internet explorer la cererea lor, eu folosesc mozila asa m am obisnuit si atentie surpriza INTERNET EXPLORER nu mi recunoaste TOCHEN nu mi cere ... (vezi toată discuția)
D112 alexandra68 alexandra68 cand deschid d112 imi da urmatorul mesaj: This document enabled extended features in Adobe Reader. This document has been changed since it was created and use ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 versiune noua 303 pentru cas modificat w_v_w_v w_v_w_v Vedeti ca a aparut o noua declaratie 112 in 08.10.2014 http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/112.html Mai exact aceasta este direct ... (vezi toată discuția)