avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA decont TVA

Buna ziua,am si eu o intrebare:
Am un PFA inregistrat ca platitor de TVA care presteaza servicii intracomunitare,deci intocmesc facturi cu TVA zero(TVA-ul fiind platit de cumparator).In cazul in care achizitionez produse din tara pot inregistra si cere
TVA -ul sau trebuie sa realizez si venituri purtatoare de TVA pentru asta?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Pasi dupa infiintarea firmei astterx astterx Buna ziua Saptamana trecuta am incheiat cu actele la ONRC si am primit certificatul de inregistrare, certificatul constatator si hotararea tribunalului. Am ... (vezi toată discuția)
Declaratie prestare de servicii intracomunitare rocky2009 rocky2009 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce declartatii se depun pentru un PFA care este neplatitor de TVA, dar care presteaza servicii intracomunitare. Multumesc (vezi toată discuția)