avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen incasare daune materiale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen incasare daune materiale

In baza hot. judecatoresti s-a stabilit o suma de incasat drept daune materiale si alta pentru daune morale. Este un termen stabilit pentru primirea acestor sume?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:33, 2 Iulie 2011
3ani,mergeti la executor
Da, nu depasiti termenul de 3 ani deoarece va pierdeti dreptul.
multumesc mult pentru raspunsuri.
Pentru a evita ca respectivele sume sa intre sub incidenta prescriptiei extinctive de trei ani ,este bine ca in interiorul acestui termn sa puneti in executare prevederile hotararii prin intermediul unui birou de executor judecatoresc , dupa ce in prealabil , legalizati hotararea si o investiti cu formula executorie la instanta competenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie vichi_90 vichi_90 Buna ziua Am o nelamurire. Succesiunea intre descendent si sotie supravietuitoare (nu mama descendentului) a fost dezbatuta in instanta. Prin decizia ... (vezi toată discuția)
Buna seara. adresez o intrebare vis-a-vis de pensia alimentara. ... StefaniaElena2008 StefaniaElena2008 Buna seara. Adresez o intrebare vis-a-vis de pensia alimentara. Care sunt variantele de recuperare a unor sume restante din 2017, neplata integrala a pensiei ... (vezi toată discuția)