avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog sa ma ajutati

buna seara,daca tatal este cunoscut cu atencedente penale si mama il da in judecata pt custodia copilului(o fetita de 6 ani)ei nefind necasatoriti si mama cu ani in urma a nascut un alt copil cu un alt barbat si l-a lasat in spital si 5 ani de zile nu s-a interesat de fetita are sanse sa o castige?care sunt pasi care un parinte poate fi decazut din drepturi? se ia in considerare faptul ca si-a lasat copilul in spital cand l-a nascut?care sunt considerate probe pt a obtine custodia?multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 02:03, 2 Iulie 2011
Decaderea din drepturile pariontesti poate fi stabilita numai de instanta.Faptul ca a abandonat ubn alt copil in spital mult timp poate fi luat in copnsiderare la stabi;lirea incredintyarii copilului in deterimentul mamei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez el1977 el1977 Sunt casatorit de 9 ani si am un copil minor, de curand am descoperit ca sotia mea ma inseala si ea a recunoscut ca se vede cu un alt barbat de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Mama decazuta din drepturile parintesti si este iar insarcinata mariee1111 mariee1111 buna , am o intrebare mai dificila la care nu ii gasesc raspuns... am o cunostinta care in trecut si-a abandonat copilul in spital fiind bolnav, si neavand ... (vezi toată discuția)
Cum o decad din drepturile parintesti ttweetty18 ttweetty18 ma numesc tuloiu mihai si am fost casatorit iar din urma casatoriei a rezultat o fetita.Acum fetita are 5 ani si este in custodia mea de 3 ani de cand s-a ... (vezi toată discuția)