Pt ce perioada trebuie sa declar impozit acum in iulie 2011:
1. pentru perioada aprilie-iunie unde imi iese un profit de plata de 2100 lei sau
2. pentru perioada ianuarie-iunie unde iese un impozit pe profit de 556 lei?
Sunt un dubii, cum este corect sa declar?
Avem un contract cu o sc unde ne factureaza lunar un comision din vanzarile ei (o parte din adaosul lor comercial) cum inregistrez eu acest comision intermediar? In contul 704 l-am inregistrat pana acum, este corect?Ceea ce facturam noi care ea acelasi comision inregistrez pe 622. Este bine? Va rog ajutati-ma
1.clientul dvs,sa-i spunem A,vinde marfa cumparata de la dvs altor clienti cu un adaos in valoare de x lei.Din acesti x lei,clientul A factureaza catre dvs 25%.
2.Dupa ce facturati marfa catre cleintul A,mai facturati inca 25% din adaos catre clientul dvs ? deci va mariti adaosul ? am inteles bine ?
Buna seara!Eu am urmatoarea situatie:
trim 1 pierdere;declarat in declaratia 100 0lei.(fara sa mai iau in calcul che nedeductibile)
Trim 2 pierdere;de data asta am calculat toate cheltuielile nedeductibile(perioada 01.01-01.06),le-am inmultit cu 16%;rezultatul obtinut l-am declarat in decl 100.
Am avut che nedeductibile:sponzorizare,combustibil,amenzi si penalitati.
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti!oseara buna
Impozit profit
gabi.b
Cum calculez impozitul pe profit la trim. III 2010?
In trim I si II societatea a fost pe pierdere si am platit impozitul minim de 1625 lei/trim.
La trim III ... (vezi toată discuția)