avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma cu datorii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma cu datorii

Am o firma infiintata in anul 2008.Nu am avut activitate pe firma si nu am platit la fisc darile care sint acum la 5.000 ron.Cum pot proceda in acest moment pentru a scapa de datorii deoarece am accesat fondurile europene si am luat teapa.Mentionez ca nu am suport financiar pentru plata acestor datorii.Exista o cale ?? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 14:19, 3 Iulie 2011
greu de dat o solutie asa in doua cuvinte. cel mai des folosita este institutia falimentului.
ceea ce nu inteleg eu este cum ati acumulat datorii daca nu ati functionat ??:">
din cauza impozitului minim ....era datorat indiferent daca firma are sau nu activitate ...
nu prea aveti solutii acum ,@antokosta ; era bine sa fi suspendat firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac sa vand, cesionez sau desfiintez firma a carui administrator unic sunt ? adriancozma adriancozma Sunt administrator unic al unui SRL inregistrat din 1993 si m-ar interesa ce trebuie sa fac sa vand,cesionez ,suspend sau desfiintez aceasta firma . Figurez ... (vezi toată discuția)
Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)
Lichidare, suspendare sau radiere ? doina-marieta doina-marieta Buna ziua , as dori sa ,, scap'' de o firma , care nu mai are activitate din martie 2010. Din cauza unui [b]leasing extern[/b], (operational )nu s-au ... (vezi toată discuția)