Nu stiu in ce masura veti gasi avocat pe care sa nu il platiti.
Daca ati gasi avocat probabil ca v-ar lua multi bani dupa finalizarea procesului de partaj.
O alta problema este si aceea ca in caz de partaj dvs. veti datora o sulta lui daca veti ramane unic proprietar si din acei bani ar trebui sa platiti si avocatul.
Daca nu aveti venituri deloc, incercati sa mergeti la baroul de care apartineti si sa cereti asistenta juridica gratuita.Adica sa va fie dat un avocat in mod gratuit.
dvs, fiica aveti venituri ?
casa a cui e , ati cumparat-o impreuna?
Eu nu am nici un venit.Fta are o pensie de handicapat de gradul 2.Casa e pe numele la amundoi.Banii iam avut de la mama mea,cand am cumparato.Am si martori pentru asta.In cazul in care reusesc sa divortez,eu ce drepturi as avea????.El im i zice tot timpul ca no sami dea nimeni dreptate,ca tot la mana lui o sa ajung.Mai bine mor!!!!!!!.Sunt si foarte bolnava.Am probleme grave cu inima,am avut 2 preinfarte,am angina pectorala,plus ca am burta toata rupta,eventratie,intrun cuvant.....sunt distrusa.........daca nu gasesc pe cineva care sa ma ajute,imi vad sfarsitul....Si acum nu ma mai gandesc la mine,dar ce fac cu fata??.
pt divort, nu aveti nevoie musai de avocat, dar e bine sa aveti. poate cereti si obtineti pensie de intretinere pt dvs de la sot.
puteti face cerere pe calea ordonantei presidentiale pt evacuarea sotului turbulent din locuinta pana la definitivarea procesului de divort si cel de partaj. aici , veti avea nevoie de avocat.
mai departe, la partaj, puteti face cerere de scutire a taxei de timbru, avand in vedere ca nu aveti venituri, cf OUG 51/2008.
va fi destul de greu de dovedit in cazul dvs ca sotul nu a avut nicio contributie la achizitionarea casei si apoi la imbunatatiri facute in casa. pt cat de mica i se va stabili cota, va trebui sa-l despagubiti si nu veti avea de unde.
Nu a facut nici un fel de imbunatatire a locuintei,din potriva a distrus cat a putut.Atata de mult am suferit,ca nu cred ca mai rezist mult..........Sunt intradevar disperata.Pe perioada divortului il indeparteaza,dar dupa aceea??Daca sar mai lua de mine si chem politia,lar aresta?Pentru ca acum vin si pleaca,pentru ca el nu vrea sa plateasca amenzile care i se dau.
Iiti multumesc enorm pentru timpul pe care mi lai acordat si pentru informatiile care ma ajuta mult.
Astept in continuare informatii de la persoane care mar putea ajuta .