avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort partaj

Sunt,o femeie de 56 ani,casatorita de 30 de ani cu un betiv nenorocit,care ma adus intro situatie economica si de sanatate foarte proaste.La ora actuala continua sa ma bata si nsa incerce sa ma omoare.Am facut multe plangeri la politie dar nimeni nu ma ajuta sa scap de el.Avem si o fata de 3o ani foarte bolnava,pe care la fel o maltrateaza atat fizic cat si psihic.Nu ne da bani de mancare,nici de medicamente.Mam interesat sa divortez de el dar nu am bani pentru a plati avocatul.Nu se poate ca banii pentru avocat sa fie luati de la el?Ajutatima!!!!!!!!!Sunt intro situatie disperata,ori ne omoara el ori ne face sa ne omoram noi.Locuim in orasul fieni,jud.dambovita.Gina
Cel mai recent răspuns: albugheorghita , utilizator 13:03, 4 Iulie 2011
daca va mai bate, mergeti si scoateti certificat medico legal si depuneti plangere penala la politie pt loviri si alte violente.
trebuie sa specific eu la politie ca vreau plangere penala impotriva lui?Pentru ca de altfel am facut diverse plangeri............
Orice plangere penala trebuie dovedita, ori daca depuneti o plangere fara sa aveti probe in dovedirea acesteia, efectul va fi unul nul.
Plangerea penala se dovedeste cu inscrisuri ( certificat medico-legal ) si martori.
In cazul infractiunii de lovire si alte violente, plangerea se poate depune si fara avea certificat medico-legal caz in care plangerea se va formula in temeiul art 180 al.1 c.pen, iar in cazul in care aveti un certificat medico- legal, ( care atesta zile de ingrijiri medicale intre 1- 20 de zile, plangerea se va formula in temeiul art 180 al. 2 c.pen. si se va depune in termen de 2 luni de la data comiterii faptei la parchetul careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond sau la politie.
As vrea sa stiu casa la divort cum se imparte?Avem un baiat cu doi copii care sta cu noi.Si unul care se chinui impreuna cu sotul sa ne omoare ca sa ramana el stapan.Mai am o fata care e maritata. Plus asta care ziceam in primul msj ca e grav bolnava.Cine si ce drepturi o sa aiba la proces?Si daca eu fac plangere si impotriva baiatului,care ziceam ca e mult mai rau ca tacsu,ce i se intampla?Mai ales daca plangerea o face fata care e bolnava?Chiar nu pot fii arestati?Ce trebuie sa faca ca sa fie arestati?Fata e deja distrusa de boala care o are,daca ei se mai iau mult de ea si so si bata pe deasupra,facand plangerea asta penala nu pot fii arestati?Mie frica sa ma duc la proces fara siguranta ca nor sa castige tot ei......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire mihaella23 mihaella23 buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)
Divort partaj auracata auracata sint casatorita de 7 ani si am un copil major dar din prima mea casatorie.sotul meu nu mai munceste din luna august si a plecat de acasa casa tinind-o eu ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)