Buna , ma numesc Dorin , vreau sa deschid o firma cu activitate in Cipru in domeniul turismului si as vrea sa stiu daca se poate ca firma sa fie doar pe internet. Care ar fi conditiile si cam la ce suma as putea ajunge .
Nu ati specificat unde ati dori sa aiba sediul societatea. Daca doriti sa infiintati societatea in Romania, detalii despre infiintare puteti obtine de pe urmatorul site: [ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns , dar mai am ceva intrebari , daca infiintez o firma pe persoana fizica si imi deschid un site urmand ca pe acel site sa se desfasoare toata activitatea . Pot sa eliberez facturi ? Care sant pasi , este trebuie sa merg la registrul comertului si la toate birourile , sau se poate infiinta pe net si astept raspunsul ,care ar fi costul?
La ORC tot trebuie mers. Personal sau prin imputernicit.
Sa eliberati facturi sunteti chiar obligat, nu se pune problema daca puteti sau aveti voie. Aveti obligatia.
Cazier fiscal
aligadot
Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)