avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma pe net
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma pe net

Buna , ma numesc Dorin , vreau sa deschid o firma cu activitate in Cipru in domeniul turismului si as vrea sa stiu daca se poate ca firma sa fie doar pe internet. Care ar fi conditiile si cam la ce suma as putea ajunge .
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 00:15, 5 Iulie 2011
Nu ati specificat unde ati dori sa aiba sediul societatea. Daca doriti sa infiintati societatea in Romania, detalii despre infiintare puteti obtine de pe urmatorul site:
[ link extern ] /
poate sa fie pe internet aveti dreptul sa faceti reclama in orice tara,succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2011
ovidiu7676, utilizator
Multumesc pentru raspuns , dar mai am ceva intrebari , daca infiintez o firma pe persoana fizica si imi deschid un site urmand ca pe acel site sa se desfasoare toata activitatea . Pot sa eliberez facturi ? Care sant pasi , este trebuie sa merg la registrul comertului si la toate birourile , sau se poate infiinta pe net si astept raspunsul ,care ar fi costul?
La ORC tot trebuie mers. Personal sau prin imputernicit.
Sa eliberati facturi sunteti chiar obligat, nu se pune problema daca puteti sau aveti voie. Aveti obligatia.
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
kappauser, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
Raspunderea celui ce depune la registru actele pentru infiintarea unei firme bvr bvr Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutorul dvs. In 2008 am ajutat o cunostinta sa-si infiinteze firma. Am primit de la administrator si asociat imputernicire ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate redusa ovidespau ovidespau Chiar daca stau in canada mi-ar placea sa deschid un srl dar cu activitate redusa (2-4 luni / an). Exista acest termen de srl cu ativitate redusa(sau ... (vezi toată discuția)