avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... venit neimpozabil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

venit neimpozabil

contractul de imprumut pe o suma fixa cu rate lunare de returnare a imprumutului in momentul in care ratele sunt platite prin transfer bancar intra la venituri impozabile? multumesc
Cel mai recent răspuns: Marioara2011 , utilizator 12:00, 4 Iulie 2011
nu, nu sunt venituri doar ca-i vin banii inapoi
sub ce alta denumire in afara de contract de imprumut se mai pot transfera bani de la o persoana la alta fara a intra la venituri impozabile? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani împrumutați! Alexandru0312 Alexandru0312 Bani împrumutați! Buna ziua, Acum ceva timp am împrumutat o persoana cu suma de 500 lei. Împrumutul s-a facut prin transfer bancar, discutie ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Este legal sa imprumuti sume mai mari de bani? Catalin9871 Catalin9871 Vreau sa imprumut unei rude o suma mai mare de bani: ~20.000 euro. Este legal? Cand voi primi banii inapoi, ma va intreba cineva de unde sunt banii ... (vezi toată discuția)