avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... loc munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

loc munca

lucrez aj de bucatar la un restaurant am fost angajata din somaj cu c.i.m pe 6 cu program de 8 ore incepind de azi patronul ma anuntat ca mi-se reduce programul la 4ore din lipsa de vanzare este legal ce a ce se intampla
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 3 Iulie 2011
E legal numai ca trebuie sa se faca prin act aditional la contractul de munca, sa fie semnat si de dumneavostra. Daca nu veti fi de acord, puteti sa renuntati la post.
Mesaje reeditate
@ dovleac
Data post: Sambata, 2 Iulie 2011, 21:49
Subiect: loc munca

eu as renunta la post dar pot sa revin la aj de somaj va multumesc

@ liciu.melu@yahoo.com
Data post: Duminica, 3 Iulie 2011, 00:15

Nu renuntati la post. Pentru a primi ajutorul de somaj trebuie sa fiti disponibilizat in conditiile Codului Muncii. Vedeti noul Cod al muncii pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru fractionat pe parcursul aceleasi zi de lucru Codrin EL Codrin EL Buna dimineata! Nu gasesc specificat nicaieri si de aceea va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare si anume: sunt angajat sofer II la un spital ... (vezi toată discuția)
Program de lucru și de odihnă nerespectat de patron. ce putem face ca să-l determinăm să țină cont de codul muncii? Headshot Headshot Buna ziua. Lucrez in turism,ca ospatar,intr-un restaurant din Sinaia. Programul de munca al restaurantului este 11:00-24:00. Programul nostu,ca angajati,incepe ... (vezi toată discuția)
Bună seara lucrez la un depozit de materiale de construcții ... Cristi Ciceala Cristi Ciceala Bună seara Lucrez la un depozit de Materiale de Construcții programul este de Luni până Vineri între orele 8:00-18:00 si Duminica 8:00-14:00 .Patronul ... (vezi toată discuția)