avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca

lucrez cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni din motive personale as dori sa=mi caut alt loc de munca cum as putea pleca fara sa=mi afecteze cotinuitatea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 3 Iulie 2011
Aveti o singura posibilitate incetati c.i.m. la actualul angajator si incheiati imediat un nou c.i.m. cu alt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata akustic akustic Buna ziua, Am aflat acum 3 saptamani ca in cel mult o luna de zile sa imi caut un alt loc de munca.Firma la care lucrez se ocupa cu electricieni navali si ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata danacristina danacristina Buna ziua, Am fost in somaj in perioada 01.08.2009-31.08.2010 iar acum sunt salariata la o firma unde lucrez pe perioada determinata de la 01.09.2009 ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba ContSters218796 ContSters218796 buna ziua! recent m-am angajat la un magazin pe functia de agent vanzari. la data semnarii contractului am observat ca in acesta nu este prevazuta si o ... (vezi toată discuția)