avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... denunire srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

denunire srl

Doresc mutarea sediului SRL-ului meu in alt judet si am descoperit ca aici exista un alt SRL, tot cu aceeasi denumire. Am fost nevoit sa schimb denumirea societatii mele, pentru ca sa se poata inmatricula in noul judet. Am luat legatura cu firma respectiva, al carui unic asociat este de acord fie sa dizolve societatea, fie sa schimbe denumirea, astfel incat, sa pot eu sa rezerv denumirea (si ulterior sa modific denumirea firmei mele, din nou). Problema este ca de la Registrul Comertului mi s-a spus ca niciuna din variantele de mai sus nu este ok, deoarece trebuie sa astept 2 ani, ca sa pot rezerva denumirea la care renunta domnul (indiferent ca e ca urmare a radierii unei SC, ori ca urmare a schimbarii de denumire). Ce pot sa fac ca sa obtin aceasta denumire?
Cel mai recent răspuns: underworld , utilizator 11:50, 4 Iulie 2011
Corect, merg pe fuziune. Multumesc Dl Sad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Fuziunea societatilor comerciale stevenson stevenson Societatea (srl) a fost dizolvata si a fost numit un lichidator de catre instanta . Ulterior , s-a intocmit un proiect de fuziune (conf.art.238 alin.(4) din ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)