avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Fostul sot nu a mai platit pensia alimentara din luna decembrie 2010, motivand ca nu mai are servici. Din luna mai 2011s-a angajat, insa nu plateste integral pensia alimentara, care a fost stabilita cf hotararii judecatoresti la 202 lei . In luna mai a virat 100 lei, iar in luna iunie 150 lei.
Intrebarea mea este daca il pot obliga sa achite si lunile restante ianuarie-aprilie 2011, plus diferenta pana la suma stabilita legal.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 10:42, 3 Iulie 2011
da, adresati-va direct angajatorului fostului sot si solicitati efectuarea popririi, in baza hotararii judecatoresti pe care o detineti, investita cu formula executorie.
plangere penala sau mergeti la executor ,puteti face cerere si de marire daca e cazul;vb cu avocatul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara pentru copil Doamna_Elena Doamna_Elena buna seara! am si eu o intrebare. colega mea are copil incadrat cu handicap grav. pensie alimentara de la fostul sot este mica, vreo 150 lei. doreste marirea ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere platita partial ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, am doi copii incredintati mie in urma divortului de fostul sot.dupa actiunea de marire a pensiei de intretinere din luna iunie a.c, acesta nu ... (vezi toată discuția)
Poprire salar fostul sot pensie alimentara dana_1975 dana_1975 Se poate pune poprire pe salarul fostului sot ptc ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu? Am luat legatura cu un executor judecatoresc si mi-a spus ... (vezi toată discuția)