avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executor Judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executor Judecatoresc

Pentru recuperarea unei creante am apelat la un executor judecatoresc cu toate documentele necesare(hotararea judecatoreasca cu titlu executoriu etc),am semnat procesul verbal intre mine si executor,am achitat toate taxele care erau de platit, cererea de incuviintare a executari silite a fost aprobata de judecatorie.
Pana aici totul a mers in regula(cred eu),dar am constatat, ca executorul se misca foarte incet deoarece nu a mers la oficiul de cadastru pt. a inscrie acest demers in cartea funciara a unui imobil detinut de debitor,deoarece am informatii ca debitorul incearca s-al instraineze,fiind si ultima proprietate pe numele lui.Executorul a motivat ca a trimis citatia catre debitor si dupa ce va trimite si somatia de plata poate merge la oficiul de cadastru.Eu riscand sa nu mai am ce sa execut,daca debitorul i-si risipeste averea.
As dori sa merg la alt executor.Cum trebuie sa procedez,avand in dedere ca dosarul de executare se afla la acest executor?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: paragois , utilizator 22:44, 5 Iulie 2011
Daca debitorul isi instraineaza averea in timpul executarii silite aveti posibilitatea ca sa solicitati anularea actelor de instrainare si intoarcerea bunurilor in patrimoniul debitorului
Cum procedez daca vreau sa merg la alt executor?
Este posibil sa apelez la alt executor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate apela la executorul judecatoresc pt punerea in executare a unei hotarari nelegalizate executorie de drept? tucalan tucalan Buna ziua, Am o hotarare executorie de drept,prin care debitoarea este obligata la plata unei sume de bani. Vreau sa apelez la executorul judecatoresc.Avand ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)
Procedura avocat monatedys monatedys in situatia unui proces pe fond in urma caruia s-au anulat actele de executare silita pentru o creanta cistigata dupa 10 ani de procese printr-o ... (vezi toată discuția)