avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

in luna sept 2010 am imprumutat o suma de bani mai mare de la cineva...am presupus ca ii voi da inapoi in cel mult 6 luni si nu am reusit.Persoana care mi-a imprumutat acesti bani a propus sa ne intalnim in luna martie sa discutam si sa ajungem la o intelegere.A venit cu un avocat,m-a rugat sa scriu pe o hartie datele personale ale mele suma imprumutata si data la care ma oblig sa returnez aceasta suma.Nu am reusit sa platesc acesti bani.Acum sunt plecata din tara si nu stiu daca persoana respectiva poate sa ma dea in judecata si daca poate sa castige aceasta cauza.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:00, 7 Iulie 2011
pai, nu prea se pot recupera cel putin prin executare silita.
incercati totusi sa va achitati de datorie de bunavoie, ca asa e frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sub semnatura privata ella24 ella24 Buna ziua. Am imprumutat de la o persoana o suma de bani(mai precis 35.000 ron) si am semnat o chitanta sub semnatura privata in care ma oblig ca pana la ... (vezi toată discuția)
Executare liana vesa liana vesa buna ziua, am urmatoarea situatie in urma unui proces care a avut loc intre sindicat si societate privind plata unor drepturi salariale si care a fost ... (vezi toată discuția)
Datorie nerecuperata, conversatii scrise Cristinada Cristinada Buna seara, as dori sa stiu daca am destule probe pentru a putea recupera datoria. Daca da, ma sfatuiti sa actionez in instanta sau sa contractez o firma de ... (vezi toată discuția)