avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

buna ziua, am urmatoarea situatie in urma unui proces care a avut loc intre sindicat si societate privind plata unor drepturi salariale si care a fost castigat de catre societate , procesul a durat 3 ani in timpul procesului sindicatul a avut conturile blocate ,a avut si o executare silita dar a fost contestata in instanta si a fost castigata iar societatea respectiva a fost obligata sa-i plateasca sindicatului cheltuielile cu executarea ,sa stabilit in instanta ca plata cheltuielilor de judecata sa fie suportate de catre membri sindicatului respectiv si nu de catre sindicat, dar cine suporta cheltuielile cu executarea silita ,deoarece acum fiecare membru de sindicat a primit o instiintare de la societate prin care se cere ca in termen de 15 zile calendaristice sa achite plata cheltuielilor de judecata +executarea silita (care nu este stabilita in instanta cine o achita) va multumesc
Cheltuielile cu executarea silita pentru recuperarea unei datorii o plateste creditorul in avans dupa care va recupera aceste cheltuieli de la debitor. Daca aveti sume de bani de recuperat de la societate veti plati fiecare onorariul executorului si taxa de timbru dupa care il veti recupera de la societatea debitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)