avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... De ce este atat de temut examenul de cunostinte de ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere INM?

Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept de exemplu... atunci care este de fapt problema cu examenul de cunostinte de drept la admiterea in INM? :O
Cel mai recent răspuns: phelippa , utilizator 21:38, 15 August 2011
Cum poti sa stii perfect materia?????????????? In conditiile in care sunt...specialisti in dr penal general.....in obligatiii...in succesiunile lui deak....doamne...ce fel de oameni sunt pe lumea asta....numai cine nu invata toate cartile marilor ilustri in drept nu pot intelege...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)