avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale neachitat

Poti avea probleme la frontira in caz ca revii in tara dupa 3 anii pentru doua credite de nevoi personale neplatite? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Mentionez faptul ca vreau sa revin numai pentru 2 saptamani in concediu.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2011
merrypopa8003, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 17:02, 3 Iulie 2011
nu, puteti reveni linistit.
La trecerea frontierei nu se verifica situatia creditelor, a datoriilor unei persoane. Nu veti avea nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile merrypopa8003 merrypopa8003 As dorii sa va explic in cateva cuvinte problema mea dar si nelamurirea mea legata de doua credite de nevoi personale doara cu buletinul , fara garantii ,fara ... (vezi toată discuția)
Neplata credit Ela85 Ela85 As dorii sa stiu ce se poate intampla in urmatorul caz....am avut 2 credite pe acelasi cont(1 imobiliar 1 nevoi personale) luat impreuna cu fostul meu sot!! ... (vezi toată discuția)
Iesire minor din tara roxymar roxymar in cazul in care exsista o sentinta definitiva de incredintare a minorului mie.pentru a merge in concediu in strainatate mai am nevoi de declaratia tatalui, ... (vezi toată discuția)