avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

am sentinta judecatoreasca definitiva pentru mostenire.am primit 1/2 dintr-o casa si 1/2 dintr-o alta casa.cealalta parte o au verisorii mei.este mostenire de la bunici.ce acte trebuie sa fac acum sa pot avea actele de proprietate pe cele doua imobile.unde trebuie sa ma adreses .
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 20:15, 3 Iulie 2011
cu hotararea definitiva si irevocabila mergeti la biroul de carte funciara si intabulati-va dreptul de proprietate/
Hotararea trebuie sa o investiti cu formula definitiva si irevocabila la instanta de fond si numai dupa aceea o depuneti in original cu o cerere la Biroul de carte funciara din raza teritoriala a imobilelor. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru înscrierea in cartea funciară a unui imobil ... MhMEla MhMEla Buna ziua, pentru înscrierea in cartea funciară a unui imobil si teren deținut de soț-soție prin hotărâre judecătorească definitiva si irevocabila ar ... (vezi toată discuția)