am fost batuta de sot, santem in divort, am scos certificat medico legal si am facut plingere penala oare poate scapa bazma curata cu pile si cam cat dureaza solutionarea ?
Cu certificatul medico-legal veti putea proba doar faptul ca ati fost lovita, pentru a va putea sustine acuzatia la adresa sotului, este necesar sa depuneti probe , iar proba cea mai solida ar fi proba cu martori, care sa poata declara cum s-au petrecut faptele . Puteti sa o propuneti ca martor si pe acea persoana care v-a ajutat sa ,,fugiti,, insa nu stiu daca marturia sa ar putea fi suficienta.
Cercetarea penala va dura ceva timp, nu se spoate sti exact cat, iar daca se vor gasi suficiente probe impotriva sotului violent ar putea fi urmarit penal, indiferent de ,,pile,, .
Sotul dumneavoastra raspunde penal pentru savarsirea infractiunii incriminate de art. 180 din Codul penal, varianta agravata . ( agresiunile fiind exercitate asupra unui membru al familiei ). Sanctiunile prevazuta de lege , in mod alternativ, sunt inchisoarea si amenda penala.
Asa cum a amintit @legally mai sus , probatiunea , in asemenea cazuri, care se consuma in mediul familial , este importanta. Declaratiile de martor sunt relevante in vederea stabilirii imprejurarilor in care actele de vatamare a dumneavoastra au avut loc.
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala, putand opera pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti ( deci si in recurs ).
Probe divort
Sanas
Un concediu medico-legal din 1998 pentru agresiune din partea sotului, poate fi folosit in prezent ca proba in procesul de divort (in ciuda faptului ca este ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat
teodorteo
am lucrat ca ag de paza la o firma din arad.Ieri am fost chemat la sediul firmei pt niste probleme iar cind am ajuns la sediu am fost invitat intro camera a ... (vezi toată discuția)