Buna seara!
As vrea sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema.
Sunt creditor intr-un dosar in care am introdus o cerere de insolventa.Pe 29.06.2011 solutia a fost:- se amana cauza pana in octombrie.
Pe rol mai e un dosar in care s-a admis cererea creditorului si s-a dat termen de fond in septembrie.Acest creditor a depus cererea inaintea mea.
Intrebarea e de ce nu s-au conexat dosarele din oficiu conf. art 31,alin. (5) din Legea 85/2006?
Judecatorul ar trebui sa stie ca mai exista un dosar pe rol ... daca celalalt dosar e la un alt complet si niciuna din parti nu a adus la cunostinta judecatorului existenta unui alt dosar, nu avea cum sa dispuna conexarea.
In atare conditii, una din parti ar trebui sa arate existenta unui alt dosar si atunci judecatorul din dosarul mai nou va dispune conexarea acelui dosar la primul dosar inregistrat.
Depuneti dovada ca mai exista un dosar pe rol
si solicitati conexarea celor doua dosare - dosarul
ulterior se la conexa la dosarul mai inainte inregistrat.
Mai sunt 2 dosare de fapt .Greseala mea a fost ca totusi nu am depus cerere de conexare inainte de termenul de judecata.
Daca fac o cerere acum se poate sa-mi dea termen mai devreme, in septembrie?
Mai sunt 2 dosare de fapt .Greseala mea a fost ca totusi nu am depus cerere de conexare inainte de termenul de judecata.
Daca fac o cerere acum se poate sa-mi dea termen mai devreme, in septembrie?
Daca depuneti cererea la dosarul cu termen in sept atunci se vor conexa in sept
Daca depuneti cererea la dosarul dvs cu termen in oct atunci se vor conexa in oct