avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... probe administrate deja in dosar conexat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

probe administrate deja in dosar conexat

As dori sa stiu daca atunci când un dosar nou este conexat de instanta cu un dosar mai vechi, se pot sau nu invoca probele deja administrate si aflate in dosarul vechi?
Conexarea a avut loc imediat dupa înregistrarea noului dosar in temeiul art. 96 ind.2 HCSM 387/2005, fiind o noua cerere intre aceleasi parti in aceeasi calitate si cu acelasi obiect.
Cererea veche a fost anulata pt. lipsa semnatura.
Daca sint invocate probe - înscrisuri depuse deja de parti in dosarul vechi, mai este necesra sa fie din nou depuse la dosarul nou? sau ar fi suficienta precizarea ca se invoca in cadrul probei cu înscrisuri cele aflate in dosarul conexat? sint foarte multe înscrisuri si de aceea va intreb.
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 16:48, 3 August 2015
va jucati...sau aiuriti:D

cum adica cererea veche a fost anulata pt lipsa semnatura?

sau a fost una veche, veche si nesemnata.. si anulata, si alta mai noua, aceeasi, ca principala si conexata?;)
Dupa opinia mea,este suficient sa precizati ca,probele pe care intelegeti sa le folositi sunt depuse in dosarul mai vechi,dar .este o problema, daca prima cerere a fost anulata, fiti totusi pregatit sa depuneti din nou inscrisurile daca va dispune insanta.
anulare= inexistent

nu exista dosar anulat ( nici macar suspendat nu exista) care sa fie conexat

dosarele conexate trebuie ( imperativ) sa fie pe rol
am recitit in ecris, nu a fost conexat ci s-a dispus solutionarea dosarului nou de completul initial investit cu vechiul dosar si nu de cel repartizat aleatoriu;
voi depune din nou setul de înscrisuri ca sa nu apara probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit documente neconformate si nesemnate la exemplarul de chemare in judecata StefaniaEmerson StefaniaEmerson Buna ziua, Am primit de la J4 un set de documente - inscrisuri ca m-a dat cineva in judecata. Toate hartiile mai putin cererea, sunt nesemnate si ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare pensie in instanta brezan brezan Sotul meu este pensionar militar. In ianuarie 2011 a primit pensia recalculata ( in baza Legii 119/2010) pe care a contestat-o, ulterior dechizand actiune in ... (vezi toată discuția)
Discutii pe conexarea actiunilor Irina S. Irina S. Doua dosare cu acelasi obiect si aceleasi parti aflate pe rolul aceleasi instante, dosare aflate la fond. In primul dosar adversarul arata instantei ca a ... (vezi toată discuția)