avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONSTRUCTIA UNUI GARD DE BETON
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONSTRUCTIA UNUI GARD DE BETON

Suntem plecati din oras de mai mult timp si avem o casa care nu e locuita, iar vecinul a profitat de situatie si a inceput construirea unui gard din beton bineinteles fara acordul nostru.Este legal? Daca nu este legal ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 23:48, 3 Iulie 2011
Gardul respectiv va incalca proprietatea? Verificati daca au obtinut autorizatia de construire de la primarie si in ce conditii. In mod normal, pentru edificarea unui gard nu se cere acordul vecinului, iar daca nu va incalca limita proprietatii si are actele in regula, chiar nu vad problema.
Daca a respectat limita de teren si are autorizatie de constructie de la primarie (adica a respectat reglementarile PUZ cu privire la inaltime, distanta, etc) este legal.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2011
ContSters98245, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare casa Della Della am inteles ca in martie 2009 a intrat in vigoare o hotarare locala in Timisoara conform careia nu poti construi decat cu acordul vecinilor dat la primarie sau ... (vezi toată discuția)
Constructie pe hotar sau langa hotar smndraghici smndraghici Buna ziua, Va voi descrie o situatie care mi se intampla in momentul de fata: am fost plecat in concediu si cand m-am intors acasa, am gasit pe hotar ... (vezi toată discuția)
Construirea unui gard din placi de beton SPavel SPavel Buna seara I Va rog sa ma sfatuiti I Vreau sa construiesc un gard din placi de beton de 2 m inaltime , intre propri-etatea mea si proprietatea vecina ( ... (vezi toată discuția)