avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

Buna ziua! As dori sa intreb, ca sa fac plangere in instanta pt nerespectarea unei hotarari judecatoresti, tb mai intai sa pun in executare silita?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 4 Iulie 2011
Nu
Multumesc pt raspuns. Stiti cumva unde as putea gasi un model de formular pt o astfel de plangere?
Se formuleaza o plangere la Parchet pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.261 sau 262 C.mun.
Un model gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare sorinciobanu sorinciobanu nerespectarea unei hotarari judecatoresti cu titlu executoriu si investita executoriu se poate pedepsi penal? (vezi toată discuția)
Litigii de munca marianapirvu marianapirvu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu sugestii. Am avut proces cu o societate deoarece nu mi-a dat salariile aferente a 3luni si concediul de odihna pe 2ani. Am ... (vezi toată discuția)
Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)