avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doctorat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doctorat!

intrebare eu lucrez am un job stabil deocamdata as dori sa ma inscriu la doctorat spunetim trebuie sa renunt la serviciul pe care il am ?????sa u pot sa merg in paralel.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:06, 6 Iulie 2011
In foarte multe cazuri job-ul si doctarutul merg in paralel.
Cred ca de fapt tu esti cheia la raspunsul pe care il astepti ,singurul care stie daca poate duce cele doua activitati in paralel pana la capat .
Daca vrei o parare afla ca am fost in situatia ta si am reusit .totul e sa vrei.Eu i-ti doresc succes:thumbup:
ildikosz a scris:

intrebare eu lucrez am un job stabil deocamdata as dori sa ma inscriu la doctorat spunetim trebuie sa renunt la serviciul pe care il am ?????sa u pot sa merg in paralel.
multumesc!


Nu trebuie sa renuntati la job daca sunteti inscrisa la doctorat .. sunteti la zi sau la FF?
la zii!
V-am intrebat intrucat HG nr.567/2005 prevede ca, după susţinerea tezei de doctorat, I.O.S.U.D. eliberează o adeverinţă care atestă că perioada în care doctorandul a urmat studiile universitare de doctorat la forma de învăţământ cu frecvenţă constituie vechime în muncă.

Prin urmare, puteti renunta la job avand in vedere ca doctoratul la forma de învăţământ cu frecvenţă constituie vechime în muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca divele divele Perioada in care o persoana a fost doctorand cu frecventa este considerata vechime in munca ? - dar in specialitate, daca este un profesor de liceu? - dar ... (vezi toată discuția)
Doctorat - vechime in munca la pensie? sabyella sabyella Buna ziua, As avea si eu o intrebare: daca studiile de doctorat nu se finalizeaza cu sustinerea tezei de doctorat, dar in cei 4 ani de stagiu facuti ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca razvandp razvandp Intrebarea mea este urmatoarea; In perioada 2008-2011, mai exact 1octombrie 2008-30 septembrie 2011 am fost inscris la un program de doctorat, zi, cu bursa. In ... (vezi toată discuția)