avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal?

Am completat Revisal-ul varianta 2.3.0 prin luna Ianuarie 2011.Nu am stiut la momebtul respectiv ca exista o alta varianta.Cum ar trebui sa procedez pentru ca am inteles ca este valabila varianta 2.6.0.Trebuie introduse toate datele din nou sau exista o alta varianta???Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 4 Iulie 2011
Ultima varianta a REVISAL-ului este 2.0.6 la care se aduga cele 4 patch-uri de actualizare .... posibil dupa aceste actualizari , varianta 2.0.6 sa devina o alta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal- dublari contracte bvr bvr Buna ziua! Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte ... (vezi toată discuția)
Revisal 500/2011 mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Am instalat pe calculator revisal vers. 2.3.0 cu toate patch-urile cerute, doresc sa instalez ultima versiune, dar nu stiu care sunt patch-urile ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 Raluca Gorun Raluca Gorun Buna seara, A aparut noua varianta a REVISAL-ului??? Multumesc (vezi toată discuția)