avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Emisiune obligatiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Emisiune obligatiuni

Suntem o societate pe actiuni de tip inchis si dorim sa facem o subscriere de obligatiuni in favoarea actionarilor, cu posibilitate de convertire a obligatiunilor in actiuni ulterior. Intrebarea mea este: sunt autorizat sa efectuez subscrierea de obligatiuni singur, sau trebuie sa fac plasarea obligatiunilor prin intermediar?
Si o alta rugaminte: ma poate ajuta cineva cu un model de contract de subscriere de obligatiuni? Ma confrunt prima data cu o astfel de operatiune si orice informatie suplimentara Legii 31/90 mi-ar fi necesara.
Multumesc mult.:)
merishor007@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Emisie obligatiuni merishor merishor Suntem o societate pe actiuni de tip inchis si dorim sa facem o subscriere de obligatiuni in favoarea actionarilor, cu posibilitate de convertire a ... (vezi toată discuția)
Sechestru actiuni sa de tip inchis vivibadea vivibadea am si eu o intrebare: cum se face schestrul unor actiuni apartinand unui debitor dintr-un sa de tip inchis? care este procedura? si cum se face valorificarea? ... (vezi toată discuția)
Vinzare actiuni detinute la o sa de tip inchis vicuka vicuka Sunt actionar la o societate pe actiuni de tip inchis (46 actionari) si doresc sa vind actiunile detinute. Ce formalitati trebuie sa indeplinesc pentru a ... (vezi toată discuția)