avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dat afara pe motive de discriminare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dat afara pe motive de discriminare

Buna ziua,
Am fost data afara pentru ca eram cea mai in varsta din banca. In serviciul in care lucram a oprit numai pustoaice de 24 de ani, si noi 4 doamne peste 40 de ani am fost date afara cf. art.65 alin 1, dar in realitate ni s-a spus ca suntem in varsta. Daca m-as adresa celor de la discriminare m-ar ajuta in proces?
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 17:45, 5 Iulie 2011
Puteti sa va adresati Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii....in acest caz, petitia trebuie sa contina urmatoarele date obligatorii:
- numele si prenumele dvs;
- adresa pe care doriti sa primiti raspunsul, adresa de contact pentru ca CNCD sa poate lua legatura cu dvs, pentru informatii suplimentare, necesare solutionarii cazului dvs;
- numar de telefon, pentru a va putea contacta pentru informatii suplimentare;
- continutul plangerii, in care se va scrie detaliat faptele pe care le considerati discriminatorii. Trebuie sa scrieti cat mai detaliat si sa prezentati cat mai multe argumente in favoarea cazului dvs, pentru demonstrarea faptei de discriminare, imprejurarile in care s-a petrecut fapta, martorii care au asistat la aceasta;
- datele de identificare ale persoanei pe care o acuzati de discriminare (adresa, eventual telefon etc), necesare pentru contactarea acestuia de catre CNCD, in vederea audierii acesteia de catre Colegiul director al CNCD sau pentru investigatii suplimentare.
Multumesc frumos! Insa in favoarea mea cu ce documente as putea veni. Am fapte dar nu documente, as dori asa o idee daca se poate.
Expuneti faptele cat mai concret ...
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de raspuns petitie ContSters256771 ContSters256771 Sper sa fi ales corect sectiunea de forum unde sa postez intrebarea mea. Ma intereseaza ce se intampla daca o institutie nu raspunde la o petitie adresata. ... (vezi toată discuția)
Cncd - interpretare ordonanta 137/2000 ContSters256771 ContSters256771 Ma confrunt si eu cu o problema la CNCD (Consiliul NaŃional pentru Combaterea Discriminarii). Este vorba de o petitie pentru un anunt de angajare in care ... (vezi toată discuția)
Proces pe rol cu angajatorul ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As dori sa aflu care este rolul Consiliului Natioanal al Discriminarii !!! in procesul meu cu angajatorul.Am ajuns la al 6 lea termen, avocatul ... (vezi toată discuția)