MarianBratu a scris:
6. Aveti vreun sfat in privinta abordarii pe viitor a acestei chestiuni? Sa astept sa se scurga resptul de termen pana la 2 decembrie (cand ar fi al doilea termen de 90 de zile) sau sa incep demersuri in contencios de pe acum? Se merita acest tip de demersuri sau de cele mai multe ori pierdere de timp? Se pot face doua demersuri --- in sensul ca unul ar fi pentru tratarea generala a petitiei iar altul in eventualitatea ca va exista un raspuns negativ la petitie pe diverse motive: (ca nu m-am prezentat la interviu, ca nu mi-a dat in scris care este motivul pentru care nu sunt acceptat, ca a fost eroare de tiparire a anuntului, pe diverese chestiuni legate de procedura etc)?
Revin cu o actualizare de informatii --- poate vor ajuta pe cineva --- macar sa stie la ce sa se astepte.
Termenul de rezolvare a petitiei este de 90 de zile iar CNCD a stabilit convocarea partilor in a 96-a zi adica pe 8 decembrie.
Asta desi le-am atras atentia asupra acestui termen. II doare undeva si sunt convins ca vor clasa cazul pe motiv ca nu am fost discriminat.
Am nevoie sa demonstrez ca daca s-a dat un anunt de angajare toate persoanele care isi cautau un loc de munca sunt in legatura directa cu acel anunt.
Ma poate ajuta cineva? Ce sa invoc? Ce sa spun?
Ma simt ca pe vremea inchizitiei in fata careia nu puteai sustine ca Pamantul este rotund si ca se invarte in jurul soarelui. Pozitia lor ca este patrat si are o pozitie fixa era sfanta si cine o contrazicea sfarsea pe rug.
E drept ca acum nu mai exista ruguri ....
Sau ... oi fi eu tampit daca cred ca avem legi care ne protejeaza.
Oricum, sunt deschis la sugestii, am infatisare pe 08/12/2014 si am nevoie de ajutor si pe mai departe. Nu mi se pare normala abordarea. Daca nici 90 de zile nu le ajunge ca sa stabileasca o intalnire atunci nu trebuie sa ne mai mire faptul ca bugetarilor le convine sa stea pe banii nostrii si sa frece .... ce or freca ei in timpul serviciului - pixuri, creioane, rigle orice e bun atata timp cat arata uzat ca si cum cineva le-ar folosi.