avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana arestata in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana arestata in Germania

Un prieten a plecat in Germania si am auzit ca ar fi arestat acolo, nu stim nimic sigur.Am, contactat un avocat in orasul in care credeam ca este, dar nu la gasit acolo. Cum putem afla unde este si daca intradevar este arestat ?
Nu cred ca aveti cum sa aflati.
Cel mult rudele lui ar trebui sa se adreseze consulatului.

Daca ar fi fost arestat ar fi anuntat el.
La care ambasada trebuie sa apelez ? Din Munchen, Bonn sau Berlin ?
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
ContSters211056, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Arestat in germania mironov mironov Buna ziua, Cativa prieteni au fost arestati pe teritoriul Germaniei(Bad Reichenhall ) in luna mai.Am primit un singur telefon de la ei , spunandu'mi ca au ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla în ce penitenciar se afla un detinut? Andrada09 Andrada09 Cum pot afla in ce penitenciar este aflat un detinut care momentan e in aret preventiv , deoarece are o luna de cand a savarsit fapata, din Italia Milano ... (vezi toată discuția)