avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitate Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitate Contract colectiv de munca

La un SRL cu un numar de 45 de angajati din care 40 sunt angajati cu contract de munca 1 ora este obligatoriu contract colctiv de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 4 Iulie 2011
Nu este obligatorie incheiere unui c.c.m. , ci este obligatorie negocierea acestuia ... CCM se incheie indiferent de timpul de munca prevazut in c.i.m. ale salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca manucristina23 manucristina23 Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o informatie. Acum putin timp am avut control de la itm si ni s-a cerut sa prezentam ccm la nivel de unitate deoarece exista ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca andad andad Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: 1.Daca exista un Regulament Intern (firma are 40 salariati), este obligatoriu un Contract Colectiv de Munca? 2. ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Melidna12 Melidna12 este adevarat ca nu mai este obligatoriu contractul colectov de munca la nivel de societate cu mai mult de 21 de angajati? Am citit codul muncii unde spune ... (vezi toată discuția)