avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la firma care este in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la firma care este in insolventa

Lucrez la o firma care este in insolventa si am restante mari la salarii .Am descoperire de card slarial si din cauza ca in ultimele 4 luni nu au mai intrat bani pe card cei din banca ma suna zilnic pentru a face acoperirea de card.Mentionez ca inca sunt salariata dar pentru ca nu imi iau salariile nu pot face aceea acoperire de cont.Intrebarea mea este pot fi obligata de banca sa fac acest lucru?
Cel mai recent răspuns: pusicat_1 , utilizator 16:04, 4 Iulie 2011
"Descoperierea de card" echivaleaza cu un credit. Prin urmare veti fi obligata sa achitati suma, banca putand uza de orice modalitate pentru recuoerarea banilor.
Suma oricum e foarte mica in comparatie cu salariile pe care le am eu de recuperat.Toti au drepturi mai putin salariatii.Cum pot eu recupera salariile?Am coleg care a deschis proces pe care la castigat dar tot nu a recuperat nimic doar a mai cheltuit cu procesul.Daca aveti un raspuns pentru mine va multumesc.
Nici nu ma gandeam ca platesc pentru ca in fiecare luna aveam pe cont banii pentru dobanda si ma gandeam ca se puteau recupera in pas cu recuperarea salariilor mai ales ca sunt in momentul de fata salariata.,ca sa fiu mai bine inteleasa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de card in cazul decesului ContSters193283 ContSters193283 In urma cu 10 luni sotul meu a decedat. El avea o decoperire de card pe cardul de salariu, de 6700 lei. La momentul decesului eu eram somera ( fara somaj ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare birjovanumarian birjovanumarian Buna ziua.As dori sa aflu daca pot da in judecata banca de unde am credit deoarece mi-au facut o oprire pe salariu timp de trei luni.Si nu 30%...integral (tot ... (vezi toată discuția)
Birou credite ionel1920 ionel1920 Am avut un descoperit la o banca.O alta banca a acoperit aceasta suma cu conditia sa trec venitul salarial acolo.S-a facut acest transfer fara sa stiu ca ... (vezi toată discuția)