avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou credite

Am avut un descoperit la o banca.O alta banca a acoperit aceasta suma cu conditia sa trec venitul salarial acolo.S-a facut acest transfer fara sa stiu ca trebuie sa inchid contul( cardul) de la prima banca.Dupa trei ani am vrut sa fac un inmprumut si am aflat ca sunt raportat cu o restanta cumulata pe acest parcurs ,de 97 lei;si ca acum aceasta datorie a fost preluata de catre o firma de recuperare credite.
Ce pot face in aceasta situatie ?
Este abuz ?
Cel mai recent răspuns: loredanagaby , utilizator 18:27, 23 August 2012
Daca ati fi citit ce scris in acel contrat pe care l-ati semnat o data cu acel descoperit de cont, stiati ca o sa va ramana acest cont deschis si ca are comisioane lunare sau anuale.Sa mergeti la banca unde aveti aceea datorie sa achitati si apoi sa faceti inchidere de cont.Nu este nici un abuz din partea bancii, trebuia sa va cunoasteti obligatiile contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare birou credit nejustificata brindushap brindushap Buna ziua. Acum 2 luni sotul meu a fost raportat la biroul de credite pentru o intarziere de plata a comisioanelor lunare la BRD. A fost instiintat ca are o ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont de student- comision administrare paulamahu paulamahu Buna ziua! Am o intrebare refritor la inchiderea unui cont de student la Banca. Fica mea, a fost studenta in perioada 2003-2007 si bursiera astfel ca ... (vezi toată discuția)