avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont de student- comision administrare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont de student- comision administrare

Buna ziua! Am o intrebare refritor la inchiderea unui cont de student la Banca. Fica mea, a fost studenta in perioada 2003-2007 si bursiera astfel ca universitatea le punea bursa pe un card Banca. Problema este ca dupa terminarea facultatii nu a mai folost acel cont si nici nu a stiut ca trebuie expres inchis. Parerea mea este ca daca nu s-a folosit de cont, nu inteleg de ce Banca vrea comision de intretinere a contului. Mi se pare abuz din partea bancii. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedeze pentru a rezolva aceasta problema.Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 14:51, 16 Iulie 2013
Nu este nici un fel de abuz. In momentul cand ati avut nevoie de cont si ati solicitat bancii acest lucru ati semnat ca sunteti de acord cu comisioanele practicate. Comisionul de administrare nu are legatura cu faptul ca folosesti sau nu un cont. Pentru operatiunile desfasurate prin acel cont se percep alte comisioane. Banca nu poate sa ghiceasca ca x nu mai are chef sa foloseasca contul si sa-l inchida. Este adevarat ca dupa o anumita perioada, daca nu este activitate pe contul respectiv se poate inactiva sau inchide contul. Fiica dvs. trebuie sa mearga la banca si sa solicite inchiderea contului, eventual sa plateasca restantele acumulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont inactiv macrisio macrisio In urma cu 4 ani am fost obligat de angajator sa imi fac ard de salariu la o anumita banca ,dupa ce am plecat de la respectiva firma am fost anuntat de ei ca ... (vezi toată discuția)
Sold restant card de salariu lumifatu lumifatu Buna dimineata Am lucrat intr o firma care, printre alte documente necesare la angajare mi a deschis si un cont la o banca pt plata salariului.Doar doua zile ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)