avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea contractului de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata prin demisie.

Am gasit un job mai bun.Vreau sa demisionez dar perioada de preaviz(max.20 zile lucratoare) e prea lunga.La noul job ar trebui sa incep activitatea in max.10 zile.Daca depun demisia zilele de concediu de odihna se considera la preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 4 Iulie 2011
Va puteti lua concediu de odihna in perioada de preaviz daca este de acord angajatorul, daca nu este de acord trebuie sa va plateasc c .o. neefectuat.
E posibil sa va accepte demisia si fara perioada de preaviz sau sa va scurteze perioada de preaviz.
tatar_nicolae2006 a scris:

Am gasit un job mai bun.Vreau sa demisionez dar perioada de preaviz(max.20 zile lucratoare) e prea lunga.La noul job ar trebui sa incep activitatea in max.10 zile.Daca depun demisia zilele de concediu de odihna se considera la preaviz?

De ce nu solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor ? .... in acest caz, nu se acorda preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si concediu de odihna claudia_mirela84 claudia_mirela84 Am primit, azi,o oferta de munca pe care am acceptat-o. Maine trebuie sa imi anunti seful de decizia luata si evident de faptul ca demisionez. Nu stiu insa cum ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)